Politik    Sosial    Budaya    Ekonomi    Wisata    Hiburan    Sepakbola    Kuliner    Film   
Home » »

Assalamualaikum readers..

Lama aku tak update blog kan?? Sibuk kemain sampai rasa takde nafsu nak berblog macam dulu. Sumpah hilang mood!! Mintak maaf la sebab tak mampu nak update berbulan-bulan lamanya. agak daripada start sem 4 ni la aku da mula tak amek pot dah pasal blog aku Hanya enjoy duk bace blog orang. Jadik silent reader. Nak mengomen malass..haihhhhhh-.-

Actually arinikan ari first aku final exam. HAAAAA!! Nafsu aku akan datang nak berblog time2 kritikal camni la! hahaktuihh betoi la. Kekonon bukak laptop nak study tup tup jadik benda lain. Haru betoi la-..-''

Exam arini MGM 3108, err bole la tahan. Nak kata susah tak susah senang pon tak senang. Agak suam-suam kuku la.*aik ade ke??keh3*. Tapi ALHAMDULILLAH syukur ke hadrat Allah dapat la jawab dengan baik. Macam fully prepared gak la untuk subjek business kali ni. Mudah-mudahan dapat la keputusan yang cemerlang. Amin ya rabbal alamin..:)

esok paper CAG 3004 pulak..uollsssss! wish me luck k!! Doakan yang terbaik untuk aku ye.Harap-harap la DR John bagi soalan senang2. Semoga hajat aku tercapai sem ni. Aminn ya rabbal alamin. 

Ok la. Till we meet again!!

Wasalam.:)

SHARE :
CB Blogger
 
Copyright © 2015 Adnan Travel. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Template by Creating Website and CB Blogger